Első médiamegjelenésünk az interneten

Bizonyára mindenkit szívmelengető jóérzéssel tölt el, ha írásait a Bloggeren sokan kísérik figyelemmel, kedves megjegyzések érkeznek a posztokhoz, és virtuális barátságok alakulnak ki a legaktívabb olvasókkal.
Most engem is megkeresett egy hasonló témában "utazó" weboldal, és engedélyemet kérte egy-két írásom átvételére oldaluk népszerűsítésére. Ez a népszerűsítés persze kétoldalú, hisz felületükön én is plusz olvasókhoz juthatok.
Orsi és Ida a Balaton-felvidék kulturális, művészeti és gazdasági vetületét veszi górcső alá, nagyon színvonalasan, magazin formában, és népszerűsíti ezt a gyönyörű "magyar Provance-ként" emlegetett területet.
A Bakonyalja, így Ganna is, nincs messze ettől a vidéktől, magunk is gyakran megfordulunk Dörgicsén, Balatoncsicsón, Balatonakalin, hogy csak a legkedvesebbeket említsem.
Piacok megnyitása, képzőművészek, iparosok bemutatása, gasztronómiai kalandozások, helyi kézművesek bemutatása: mind-mind olvasnivalót kínál az érdeklődőknek.
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a Vidéki Élet oldalát, ahol legutóbb az Egy csepp falusi élet egy régebbi cikke is megjelent.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Füstölt nyúlcomb

Nyúlszalámi

Feta sajt készítés